Seleccionar página

Sobre mi

Sóc la Carme Cama Mingot, vaig créixer des de ben petita envoltada de música clàssica i dels cants que la meva mare i el meu pare entonaven a casa.

A 11 anys vaig començar els meus estudis musicals que vaig acabar als 28. Em vaig llicenciar en flauta travessera per partida doble: al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i al Real Conservatori de La Haia, i vaig obtenir el  Màster de la mateixa especialitat, al Conservatori d’ Amsterdam, als Països Baixos.

Vaig treballar 10 anys com a professora de flauta travessera al Conservatori Professional del Liceu i 4 anys a l’Escolania de Montserrat.

Al final dels estudis creix el meu interès pel cos i el moviment a través de la Tècnica Alexander, el Mètode Feldenkrais ( del qual he cursat els dos primers anys de la formació per a professionals) i també per la dansa creativa, dansa improvisació, dansa contact i cercles de dones.

Des d’aquest moment sento que des del meu cos a la flauta el que em surt és fer veu, i que fer veu i moure’m em fa brillar i em connecta amb el meu potencial, em fa sentir en unió amb mi mateixa i amb la resta.

Des d’aleshores, investigo i exploro a través de la veu i el moviment dos aspectes que desitjo desenvolupar i aprofundir:

  • el plaer, la sensualitat, l’energia femenina i masculina i la força vital.
  • l’expressió de la pròpia essència, el fluir de la veu i el cant espontani.

Amb la veu em sento autodidacta per tota la investigació, curiositat, joc, llibertat de fer i desfer i plaer sense límit que hi experimento. Tanmateix, m’inspiro de diferents tècniques que engloben la veu i el cos: mètode Aberastury, mètode Feldenkrais, mètode Estill Voice Training, entre d’altres.

Actualment, guio el Cor de Veus de mares i pares de l’Escola Waldorf, a Vallgorguina, el Cor de Veus del Centre de Creació Can Bonamic, a St. Esteve de Palautordera i paral.lelament sóc professora de flauta travessera a l’Escola de Música i Teatre de St.Celoni.

 

 QUÈ ÉS VEU MATRIU?

M’agradaria explicar-te per què he triat la paraula MATRIU: ve de mare, és l’origen de totes les coses, la nostra primera casa i  la caixa de ressonància del plaer. Allà on es crea vida i també projectes.

  • El propòsit de VEU MATRIU és acompanyar-te a fer vibrar cada racó del cos a través de la respiració, la veu i el cos en moviment per tal de sentir plenament la vida dins teu, restaurar la teva veu i poder expressar el què vols al món.

 A les sessions, tallers i cursos utilitzo els següents recursos :

– Respiració conscient

– Visualitzacions  

– Anatomia del cos, moviment espontani i dansa.

– Tècnica de la veu  i veu espontània

 – Cants 

 

Amb les dones que em vénen a trobar comparteixo els coneixements més valuosos que he anat destil·lant al llarg dels anys, des de l’amor i la tendresa, amb la intenció de fer brillar cada veu i connectar amb l’alegria de viure.